More Website Templates © TemplateMonster.com - July 18th 2011!

TORT CU MAC SI STAFIDE

  • 1+1/2 caă de caju înmuiat o oră-două (sau peste noapte) şi scurs bine
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • 2 linguri de miere de rapiţă
  • 2 linguri de coajă rasă de portocală/ lămâie bio
  • 1 linguriţă de agar-agar
  • 10 picături de esenţă naturală de vanilie
  • 1 cană de migdale râşnită fin
  • 1 lingură de ulei de cocos
  • 1 pumn de stafide
  • 1 lingură de mac


  • Se amestecă migdalele râşnite cu uleiul de cocos, 1 lingură de miere şi 5 picături de esenţă de vanilie. Aluatul obţinut are un aspect de cocă tare şi se tapetează în strat subţire o formă inelară de tort.

    Se mixează în blender caju, paharul de suc de portocale, 1 lingură de miere, coaja rasă de portocale şi 5 picături de esenţă de vanilie. Crema astfel obţinută se aşează peste blat.

    Se amestecă stafide cu gelifiantul obţinut dintr-o linguriţă de agar-agar fiartă în jumătate de pahar cu apă şi se adaugă crema.

    Deasupra se presară mac.

    Se dă totul la frigider cca 20 minute şi tortul este gata.

    Sursa:

    O mămică a trei copilaşi superbi

    Pe curând!
    Cu drag,
    Rodica Serban

    Cum poti ajuta?

    Te rugăm să nu rămâi indiferent, să nu laşi treburile zilnice să te împiedice să răspunzi pozitiv acestui apel. Alege o variantă din cele pe care Asociaţia Cristianika le pune la dispozţia ta.