More Website Templates © TemplateMonster.com - July 18th 2011!

ROSII UMPLUTE CU MULT BUSUIOC

  • 5 roşii (eu am folosit 3 rotunde şi 2 prunişoare)
  • 3-4 bucăţi mari de roşii deshidratate , rehidratate 2-3h
  • 2 linguriţe de seminţe cânepă (opţional)
  • 2 căţei usturoi
  • 30 gr busuioc (gramele sunt cu codiţe cu tot, dar am folosit doar frunzele)
  • 10-12 măsline mari
  • 1-2 castraveţi cornison (mărime medie)
  • cimbru după gust


  • Se taie bucaţele roşiile deshidratate, măslinele şi se pun într-un bol.

    Se scobesc roşile, iar pulpa lor se pune într-un bol.

    Se mărunţesc într-un robot de bucătărie usturoiul împreună cu frunzele de busuioc şi castraveţii. Se mixeazş puţin, asfel încât să rămână bucăţele vizibile. Se adaugă şi pulpa de roşii ( nu neapărat toată ) şi se mai pulsează un pic.

    Se adaugă şi seminţele de cânepă, măslinele, cimbrul şi roşiile deshidratate în mixtură. Se umplu roşiile şi se servesc. Dacă vă mai rămâne mixtură, mai umpleţi alte roşii, sau mâncaţi-o pe feliuţe de roşii sau frunze de salată.

    Timp de preparare : 30 min.


    Sursa:

  • http://retetecugust.com/carte-de-retete-raw-vegan/

  • Pe curând!
    Cu drag,
    Rodica Serban

    Cum poti ajuta?

    Te rugăm să nu rămâi indiferent, să nu laşi treburile zilnice să te împiedice să răspunzi pozitiv acestui apel. Alege o variantă din cele pe care Asociaţia Cristianika le pune la dispozţia ta.