More Website Templates © TemplateMonster.com - July 18th 2011!

MAMALIGUTA CU BRANZA TOFU SI IAURT


Aici sunt convinsă că ştiţi ce aveţi de făcut, singurele menţiuni pe care doresc să le fac sunt:

1. calitatea mălaiului să fie bună, adică nu cel grişat de la magazin, pe cât se poate de la ţară, de la cunoscuţi şi atenţie la modul de depozitare;

2. iaurtul să fie făcut în casă, din lapte de la pungă cu termen mic de valabilitate (sau de la ţară dacă se poate), folosind un iaurt bio. Vă spun acest lucru căci am încercat să fac iaurt cu mai toate mărcile de iaurt din comerţ şi ieşea apos. Apoi am cumpărat un iaurt mic bio şi iaurtul s-a făcut tare. Acest lucru m-a făcut să cred că în iaurtul de pe piaţă se pun agenţi de îngroşare, ceea ce nu este nevoie în cazul în care iaurtul este bio şi are culturile necesare. Noi am achiziţionat un aparat de făcut iaurt, dintr-un hipermarket, cu 7 borcanele de sticlă şi consumăm 6 borcanele, iar din al 7-lea facem următoarea tranşă de iaurt. Pe aparat am dat cca. 80 lei, acum 2 -3 ani.

Pe curând!
Cu drag,
Rodica Serban

Cum poti ajuta?

Te rugăm să nu rămâi indiferent, să nu laşi treburile zilnice să te împiedice să răspunzi pozitiv acestui apel. Alege o variantă din cele pe care Asociaţia Cristianika le pune la dispozţia ta.