More Website Templates © TemplateMonster.com - July 18th 2011!

GHIVECI DE LEGUME

  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 usturoi
  • 1-2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1-2 roşii
  • 1 dovlecel
  • fasole verde
  • ciuperci
  • verdeaţă

  • Călesc ceapa, usturoiul, morcovii, roşiile şi ardeiul în puţin ulei la foc mic. De când am achiziţionat vase din ceramică nu mai pun ulei, pun aceste legume în vas şi le las la foc mic, ele călindu-se în sucul lor. Apoi adaug restul de legume ţinând cont de timpul de fierbere necesar fiecărei legume; de aceea cubuleţele de cartofi sunt mai mici decât cele de dovlecel. La sfârşit adaug verdeaţă, sare piper. Servesc ghiveciul cu mămăliguţă sau cu pâine cu seminţe făcută în casă.

    Pe curând!
    Cu drag,
    Rodica Serban

    Cum poti ajuta?

    Te rugăm să nu rămâi indiferent, să nu laşi treburile zilnice să te împiedice să răspunzi pozitiv acestui apel. Alege o variantă din cele pe care Asociaţia Cristianika le pune la dispozţia ta.