More Website Templates © TemplateMonster.com - July 18th 2011!

CUS-CUS CU DOVLECEI

  • 100 gr. cus-cus de la plafar
  • 300 gr. apa
  • ceapă
  • morcov
  • usturoi
  • 1 dovlecel mai mare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • curry
  • verdeaţă

  • Pun la călit ceapa, usturoiul şi morcovul şi când acestea s-au călit adaug apa şi o las să fiarbă, apoi adaug dovlecelul şi cus-cus-ul. Se lasă la fiert cca 20 minute. Se pun condimentele şi se stinge focul. Când se mai răceşte adaug şi verdeaţa. În loc de dovlecel am mai folosit şi alte legume: mazăre, fasole verde.

    Pe curând!
    Cu drag,
    Rodica Serban

    Cum poti ajuta?

    Te rugăm să nu rămâi indiferent, să nu laşi treburile zilnice să te împiedice să răspunzi pozitiv acestui apel. Alege o variantă din cele pe care Asociaţia Cristianika le pune la dispozţia ta.