COPILUL VEGETARIAN

COPILUL VEGETARIAN autor: Elena Pridie

Cartea trebuie achiziţionată şi citită de fiecare dintre noi.

În alimentaţia bolnavilor de cancer sunt scoase anuminte alimente de origine animală. Acest lucru poate să ne sperie la început. Ce ne rămâne de mâncat? Ce reţete există astfel încât să pot varia meniul zilnic? Cartea ne ofera răspunsuri. O parte dintre reţele încercate de mine pentru fiul meu, Mina Alexandru sunt din aceasta carte, un pic adaptate pentru noi.

Pentru cei care sunt sănătoşi cartea le ofera variante de alimentaţie corecte, echilibrate, pentru cel puţin o zi pe săptămână, pentru perioadele de post, fără a folosi în reţele noastre lucruri nocive organismului, chimicale, etc. Ştiu că există reviste care ofera reţete de post, dar care recomandă şi utilizarea unor produse ca margarina, cuburi concentrate de supe şi altele, produse pe care noi le-am exclus radical din alimentaţia noastră.

Sursa:

  • http://www.sanatatesiviata.ro/carti/17-alimentatie-sanatoasa-nutritie-sanatoasa/125-copilul-vegetarian-alimentatia-vegetariana-perspectiva-optima-pentru-sanatatea-copiilor-elena-pridie-editura-advent-2007-prima-editie
  • Pe curând!
    Cu drag,
    Rodica Serban